dykkerservices erhvervsdykker

Alt vores udstyr og medarbejderer er godkendt af søfartstyrelsen og vort firma er derfor et sikkert valg inden for erhvervsdykning.
Vi kan hjælpe med alt over, under og omkring vand som for eksempel nedbrydning, nyopførelse, vedligeholdelse og supervision.

Vi dækker områder som:
Støbning, undervands-skæring, undervandssvejsning, videoinspektion, lav – og højtryksspuling, ROV, tykkelsesmåling, tilstandsrapporter, bjergning, rensning af slamfilter, Katodisk beskyttelse, rensnings af skibsskruer under vand.

Bjærgning

Vi har alt udstyr til bjærgning og kan nemt og hurtigt yde services til nødstedte både. Vi råder over hæve udstyr fra 500kg -3000kg. Og har en samlet løftekapacitet på 12000kg.

Inspektion

Som dykker er det en naturlig del af arbejdet og lave inspektioner af havne, skibe, og undervandskonstruktioner. Vi råder over udstyr til prøvetagning af spunsvægge, trækonstruktioner, og kan lave en tilfredsstille rapport så myndigheder og beslutningstagerer kan træffe den rette beslutning.

Undervandssvejsning

Vi påtager os at opbygge nye konstruktioner under vand og garanterer en svejsning der overholder alle normer. Vores dykkerer er certificeret til undervandssvejsning i DK.

Undervands Skæring

Vi udfører skæring med “termisk-lanse” Broco skæring. og kan skærer i mange materialer som stål, beton osv. Yderligerer har vi vinkelsliber til undervandsbrug, både på strøm og hydraulik.

Videoinspektion

Vi kan udfører video inspektioner på alle dybder i danske farvande. Vi har både maske monteret video udstyr samt håndholdt udstyr

Rov

Vi har investeret i en ROV. En undervandsrobot, da vi mener fremtiden ligger i robotteknologi. Det betyder vi kan arbejde på mere krævende dybder, og skåne dykkeren.

Både

Ikke alle opgaver kan løses fra land. Derfor har vi flere både i firmaet. Den største er en 8 meter rib båd. med 2x250hk som nemt kan fragte dykker og udstyr rundt i DK. Ring og hør nærmere om de muligheder vi kan tilbyde med vores både.

Undervandskonstruktioner

Vi råder over specialværktøj, og kan lave alle slags konstruktioner under vandet. Jernkonstruktioner, trækonstruktioner, og konstruktioner til filmoptagelser. Se mere om film på vores hjemmeside. undervandsfilm.dk