Kvalitetsarbejde og tillid mellem kunden og dykkerservices er basis for et godt sammenarbejde.   

Dykker arbejde er et ekstremt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden i hverdagen, og tilrettelægger vores arbejde, så sikkerhed og arbejdsmiljø er højeste Prioritet. På job er vi et team, og trækker på alles erfaringer. Alle skal føle sig sikker. 

Havet er vores arbejdes plads og det skal vi værne om. Vi møder ofte tabte ting og affald på bunden af havne og i søer. Vi i dykkerservices ønsker at sætte et grønt fodspor i vores arbejde. Vi søger konstant nye veje hvor vi kan reducerer vores CO2 udslip, begrænse diesel forbrug, og skåner miljøet. 
 
Vi er et lille firma der trækker på de bedste dykkere i Danmark. Flere af de dykkere vi sammenarbejde med har dykket i hele verden og har en unik erfaring  fra mange års arbejde off-shore, havne og på store dybder. Vi har mandskabet og udstyret til at kunne løse alle opgaver under vandet.

Kort & godt

  • Dykkerservices efterlever de bedste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
  • Dykkerholdene er veluddannede og råder over det bedste udstyr og er – med kort varsel – klar til at løse næsten enhver form for dykkeropgaver, det være sig store som små.
  • Dykkerservices servicerer en bred vifte af kunder, lige fra private til store selskaber. Kunderne er typisk havnemyndigheder, rederier, skibsejere, forsikringsselskaber, maritime total- og hovedentreprenører samt aktører / virksomheder.
dykkerservices erhvervsdykker

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os