4 gode grunde til at vælge erhvervsdykkere fra dykkerservices.dk

 1. Vi har et professionelt team med en stor og bred erfaring der gør, at vi kan udføre alle opgaver over, under og omkring vand.

 2. Alle vores erhvervsdykkere og udstyr er godkendt af Søfartsstyrelsen. Vi er derfor dit sikre valg inden for erhvervsdykning.

 3. Kvalitet, sikkerhed og punktlighed. Når du vælger os til en opgave, kan du være sikker på, at opgaven udføres til tiden og i højeste kvalitet. Har du spørgsmål før, under eller efter arbejdet, står vi naturligvis til rådighed.

 4. Hvis du har en hasteopgave, så kan du med fordel vælge dykkerservices.dk. Vores dykkere kan rykke ud med kort varsel.

 

Erhvervsdykning Sjælland

Dykkerservice.dk holder til i Snekkersten (Nordsjælland), men tilbyder at løse erhvervsdykker opgaver i hele Danmark. Vi har en tilgang og mål om, at kunne sætte et positivt og grønt aftryk i de have og søer, som vi arbejder i.

Havet er vores arbejdsplads, og det skal vi naturligvis værne om. Derfor søger vi konstant efter nye metoder hvorpå at vi kan reducere vores negative miljøaftryk.

Læs mere om Dykkerservice og vores tilgang

Et udpluk af vores erhvervsdykker services

Hos dykkerservices tilbyder vi som nævnt at udføre alle opgaver, som er beliggende i eller omkring vand. Herunder kan du se nogle af de opgaver, som vi typisk bliver kaldt ud til.

 • Bjærgning
 • Inspektion & videoinspektion
 • Undervandssvejsning & undervandsskæring
 • Konstruktioner under vand


Du kan læse mere om vores forskellige services her. Hvis din opgave ikke er at finde på listen, så bedes du kontakte os, så vi i fællesskab kan se, om vi har løsningen til dig.

Vores udstyr

Udstyret skal ALTID være i orden! Vi gør derfor brug af det nyeste og mest moderne udstyr, som blandt andet er med til at sikre, at alle vores sikkerheds-og kvalitetsstandarder overholdes.

Det kan bl.a. nævnes at vi har investeret i en ROV (remotely operated underwanter vehicle), som er en fjernstyret undervandsrobot. Med en ROV kan vi arbejde på mere krævende dybder, hvilket både er til gavn for vores kunder samt vores dykkere.

Hvem er vores kunder

Hos dykkerservice.dk servicerer vi en bred vifte af kunder – både private og erhverv. Ingen opgaver er for små eller store for os, og vi er altid klar til at komme med et tilbud.

Vores kunder dækker typisk over:

 • Skibsejere
 • Havnemyndigheder
 • Rederier
 • Forsikringsselskaber
 • Total- og hovedentreprenører

Bestil et uforpligtende tilbud

Har du en relevant opgave og ønsker et tilbud fra Dykkerservices.dk? Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er klar til at tage imod din henvendelse, og til at udarbejde et tilbud på netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 76 03 00 og mail: sg@dykkerservices.dk. Du kan ydermere kontakte os via vores kontaktformular, som du kan finde her.