dykkerservices erhvervsdykker

Dine øjne under vandet

Hos Dykkerservices har vi mange års erfaring med inspektion under vand. Vi håndterer alt fra havne- og moleanlæg til fartøjsinspektioner og rensningsanlæg.
Vi foretager desuden ønskede prøver i forbindelse med anlægsprojekter og andre undersøgelser.
Vi foretager både inspektioner under vand via vores dygtige erhvervsdykkere, men tilbyder også undervandsoptagelser ved brug af vores undervandsdrone. 

dykker

Under overfladen

Med en inspektion under vand kan du sikre dig mod evt. skader og slidtage – og at emner og konstruktioner fungerer efter hensigten. Vi har stor erfaring med dokumentation og prøvetagning i forbindelse med vores inspektioner, og arbejder altid professionelt og effektivt ud fra givne foreskrifter og standarder.
Kontakt os for mere information.

Inspektion af Havne- og Moleanlæg:

Inspektion under vand er afgørende for at vedligeholde og sikre integriteten af havne- og moleanlæg. Vores dykkere udfører detaljerede undersøgelser for at identificere potentielle skader eller problemer, som korrosion, strukturel svaghed eller opbygning af sediment. Vi anvender avanceret undervandsteknologi, herunder sonar og undervandskameraer, for at sikre en grundig og effektiv inspektion.

Skibsskruer og andre maritime komponenter:

Vores tjenester inkluderer også inspektion af skibsskruer og andre vigtige maritime komponenter. Regelmæssige inspektioner er essentielle for at opretholde driftssikkerhed og effektivitet. Vi tilbyder detaljerede undersøgelser for at opdage tegn på slid, skader eller fouling, som kan påvirke skibets ydeevne.

Inspektion af konstruktioner under vand:

Vores dykkere har stor erfaring i inspektion af forskellige konstruktioner under vand – herunder broer, dæmninger og rørledninger. Vi udfører detaljerede undersøgelser for at vurdere tilstanden af strukturer og identificere eventuelle problemer, som kan kræve reparation eller vedligeholdelse.

Prøvetagning og tilstandsrapporter:

En integreret del af vores inspektionstjenester under vand er prøvetagning og udarbejdelse af tilstandsrapporter. Vi indsamler prøver fra forskellige materialer og miljøer for at analysere kvalitet, forurening eller andre relevante faktorer. Vores detaljerede tilstandsrapporter giver en omfattende oversigt over strukturers og komponenters tilstand, som er afgørende for planlægning af vedligeholdelse og reparation.

Præcision og pålidelighed

Vores mål er at levere præcise, pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vores kunder. Vores dykkerfirma er forpligtet til at levere høj kvalitet i alle aspekter af inspektion under vand – og med vores ekspertise, moderne teknologi og fokus på sikkerhed sikrer vi, at alle inspektioner udføres effektivt og grundigt. Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan assistere med dine inspektionsbehov under vand.