Kvalitet, sikkerhed og tillid

Hos Dykkerservices gør vi alt for at tilfredsstille vores kunder – men vi passer også godt på hinanden. Havet er et ekstremt arbejdsmiljø og vi tilrettelægger nøje vores opgaver med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi opererer som et tæt sammensat team, hvor vi drager fordel af alles erfaringer for at sikre, at alle involverede føler sig trygge.

Havet er vores arbejdsplads og hos Dykkerservices stræber vi altid efter at efterlade et grønt fodspor i vores arbejde. Derfor er vi også konstant på udkig efter nye måder og teknikker til at reducere påvirkningen af miljøet – og til at mindske vores eget aftryk på naturen.
 
Vores fundament er bygget på kvalitetsarbejde og tillid som grundpillerne for et succesfuldt samarbejde med vores kunder. Vores dykkere har dykket i hele verden og har en unik erfaring fra mange års arbejde i off-shore industrien, i havne og på store dybder. Vi har udstyret til at kunne løse alle opgaver under vandet – store som små – og vi hjælper også gerne dig!

Kort & godt

  • Sikkerhed og Kvalitet i Topklasse: Dykkerservices overholder de højeste standarder inden for sikkerhed og kvalitet.

  • Veluddannede dykkere med topmoderne udstyr: Vores dykkere er veluddannede og har udstyret og erfaringen til at håndtere næsten enhver form for dykkeropgave – med kort varsel!

  • Alle opgaver under vandet: Dykkerservices betjener en bred vifte af kunder, lige fra private til store selskaber, og vi tilpasser vores ekspertise efter individuelle behov.

dykkerservices erhvervsdykker

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os